Зъболекар споделя някои от най-честите грешки, които хората допускат при миенето на

...
Зъболекар споделя някои от най-честите грешки, които хората допускат при миенето на
Коментари Харесай

Никога не мокрете четката си за зъби преди да сложите пастата! Ето защо

Зъболекар споделя някои от най-честите неточности, които хората позволяват при миенето на зъбите си и доста хора може да открият, че ги вършат от години.

Човек би си помислил, че миенето на зъби не е чак такава голямафилософия и всеки възрастен знае по какъв начин да го прави, само че се оказва, че постоянно има какво още да научим в областта на денталната хигиена.

Според специалисти доста от нас вършат огромна неточност, когато става въпрос за оралното здраве. Зъболекар сподели някои постоянно срещани неточности, които хората позволяват, когато мият зъбите си и евентуално всички позволяваме една или две от тях.

 зъби миене четка паста Istock

Според доктор Сахил Пател една от най-големите неточности, които можете да извършите, е да намокрите четката си за зъби, преди да добавите паста за зъби, оповестява Mirror.

Експертът, създател на Marylebone Smile Clinic, изясни: „ Ако намокрите четката си за зъби, преди да нанесете паста за зъби, вие я разреждате. Пастата за зъби към този момент има нужното количество влага. Ако е по-мокро от нужното, се пени по-бързо и те кара да я изплюеш по-бързо. Така действието на пастата не е оптимално. "

Ето още няколко скъпи съвета от ортодонт и чести неточности, които позволяваме, а не трябва:
 Ценни препоръки от ортодонт за по-здрави зъби  Ценни препоръки от ортодонт за по-здрави зъби  Ценни препоръки от ортодонт за по-здрави зъби  Ценни препоръки от ортодонт за по-здрави зъби
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР